Aloe Vera Gelly

Forever Aloe Vera Gelly – Månadens Produkt maj 2017

Forever Aloe Vera Gelly: Mångsidighetens planta på tub

Vi är inte precis de första som hänförts av Aloe vera och som upptäcker nya möjligheter med växten. Aloe verans mångsidiga egenskaper har använts till husbehov av vitt skilda kulturer sedan tusentals år tillbaka genom historien. Hippokrates aktade plantan högt och den egyptiska skönhetsdrottningen Cleopatra använde den flitigt i sin dagliga hudvård. Det är inte så konstigt att Aloe Vera Gelly har blivit en stor Forever-favorit.

Då Aloe vera bland annat innehåller en stor mängd växtsaft, kan Forever Aloe Vera Gelly med fördel användas rikligt på torr hud för att göra den återfuktad och len igen. Den absorberas snabbt av huden och är fuktighetsbevarade, lugnande och vårdande. Aloe Vera Gelly dämpar klådan när du fått ett insektsbett och svalkar huden när solen har varit för frikostig med sina strålar. Du kan använda den efter rakning när huden är lite extra känslig eller som makeupunderlag på torr, flagande hud.

Gelly innehåller varken fett eller parfym och passar därför också bra som ögonkräm. Det här är den perfekta allroundprodukten.

Produktfördelar Gelly:

  • Hudvårdande stabiliserad Aloe vera i geléform
  • Absorberas snabbt
  • Tillför fukt
  • Lugnande och fuktighetsbevarande

Användningstips

På väg ut, håret har en egen vilja och ingen hårprodukt i sikte? Då kan du blanda Gelly med Aloe Propolis Creme, och vips så har du en utmärkt frisyrgelé.

Till produkten i vår webshop

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här